Asiakaslähtöiset remonttipalvelut ammattitaidolla

Kontiomaa (ent. Remontointi Seinäjoki) on kahden tarmokkaan ja tarkan tekijän perustama remonttifirma. Toimimme Seinäjoella ja sen lähikunnissa tarjoten monipuoliset remontointipalvelut niin yksityisasiakkaille kuin yrityksille.

Hoidamme myös talonmiespalvelut, sisäsaneeraukset sekä erilaiset muutostyöt esimerkiksi vesivahinkojen ja tulipalon jälkien korjaamiseksi. Teemme tiivistä yhteistyötä alueen parhaimpien sisustussuunnittelijoiden kanssa ja heidän ammattitaitonsa on myös meidän asiakkaidemme käytössä.

Tapaamme tehdä kaiken viimeisen päälle ja siitä meidät taidetaankin täällä tuntea – huolellisuudesta. Panostamme materiaalivalinnoissa ja työskentelytavoissa laatuun, kotimaisuuteen, ekologisuuteen ja jatkuvaan kehittämiseen. Tarkan työn kruunaa mielestämme vielä huolellinen loppusiivous. Projektin tulee olla asiakkaalle helppo, vaivaton ja turvallinen – heidän tyytyväisyytensä on laatumme mittari! Siksi jokaista työpäiväämme ohjaa kaksi asiaa: positiivisuus ja tekemisen meininki. Alta pääset tutustumaan ammattilaisiimme tarkemmin!

Joni Syrjälä

Joni Syrjälä

Talo- ja hirsirakentaja, kirvesmies, markkinointivastaava

Joni on Kortesjärveltä kotoisin oleva, työn perässä Seinäjoelle vuonna 2000 muuttanut mies. Hän on ylpeä kahden lapsen isä ja kauneudenhoitoalan yrittäjän aviomies. Joni aloitti remonttihommat alun perin päätyönsä ohella ja yhtäkkiä alalta on kertynyt liki 20 vuoden kokemus! Mies tulee yrittäjäperheestä, mikä näkyy töissä määrätietoisena haasteiden ylittämisenä ja positiivisena asenteena.

Koulutukseltaan tämä kaveri on talonrakentaja, jonka ehdottomia vahvuuksia ovat ongelmanratkaisukyky ja töiden tehokas organisointi. Metsästäminen, kalastaminen ja muu luonnossa liikkuminen ovat lähellä sydäntä ja toimivat vastapainona työlle. Luonteeltaan pohojalaanen Joni on positiivinen ja leppoinen!

Joni vastaa meillä talonmiespalveluista:
040 089 4866
joni@kontiomaa.com

Antti Säilä

Antti Säilä

Sisustuskirvesmies, muurari

Antti on yhden rinsessan ja yhden rinssin ylpeä iskä, jonka sukujuuret ovat Ilmajoen Pojanluomalla. Antti valmistui vuonna 2009 Seinäjoen ammattioppilaitoksesta talonrakentajaksi, jonka jälkeen mies on tehnyt täysipäiväisesti rakennustöitä laidasta laitaan. Viimeisimmät vuodet ovat kuluneet erityisesti laatoitustöiden, muuraustöiden ja kirvesmiehen töiden parissa.

Antti on viimeistelyn superammattilainen – tarkka, huolellinen ja siisti. Erittäin pidetty tyyppi siis! Vapaa-ajallaan tämä pedantti mies moottorikelkkailee, lenkkeilee ja liikkuu luonnon helmassa.

Antti vastaa meillä remontointipalveluista:
045 125 9080
antti@kontiomaa.com

Vesa Peltomaa

Vesa Peltomaa

Talonrakentaja

Vesa aloitti Kontiomaalla toukokuussa 2014. Hän on Kauhajoelta lähtöisin, mutta asuu nykyään Seinäjoella. Kokemusta alalta on kertynyt aina vuodesta 2008 saakka. Mies on tehnyt hommia laidasta laitaan aina vesieristyksistä sisäviimeistelytöihin ja laattatöistä runkohommiin. Koulutukseltaan Vesa on talonrakentaja, mikä välittyykin äärimmäisenä huolellisuutena ja vastuuntuntona.

Kyseessä on vaatimaton tyyppi, joka tekee aina hyvää jälkeä: ”Ittiä on aina vähän vaikia kehua!”. Luonteeltaan Vesa on sosiaalinen, tarkka ja huumorintajuinen. Vapaa-ajalla hän kävisi kuntosalilla, lenkillä ja pyöräilisi, ellei lähes kaikki aika menisi oman pienen pojankoltiaisen kanssa.

Toni Yli-Kortesniemi

Toni Yli-Kortesniemi

Puuseppä, talonrakentaja

Toni on Nurmosta kotoisin oleva nuori mies, joka on ollut Kontiomaan remmissä mukana syksystä 2014 saakka. Koulutukseltaan tämä taituri on puuseppä – ja koska motivaatiota piisaa, kohta myös valmis talonrakentaja.

Tonin vahvuuksia ovat viimeistelyn jalo taito ja tarkkuus – asioita ei koskaan jätetä resajamaan, vaan ne tehdään kunnolla loppuun saakka. Ja tällä tekijällä hommat muuten hoituvat niin moottorisaha kuin saksetkin kädessä. Kyllä, monen muun asian lisäksi taitoa löytyy jopa hiustenleikkuusta. Töiden jälkeen rauhallinen ja rehellinen pohojalaanen rentoutuu moottoripyöräharrastuksensa parissa ja kuntosalilla huhkien.

Petri Händelin

Petri Händelin

Yo-merkantti, kokenut rakentaja

Keväästä 2014 asti Kontiomaalla työskennelleen ja Seinäjoella asuneen miehen juuret vievät Kokkolaan. Petri on yo-merkantti ja ravintolakokki, mutta sehän ei menoa haittaa – kokemusta rakennusalalta on kertynyt jo reilun 10 vuoden edestä: ”Ei näitä asioita koulun penkillä opi oikeasti tekemään, vaan aidon kokemuksen kautta”. Toiset 10 vuotta ravintola- ja asiakaspalveluhommissa ovat tuoneet mukanaan hyvän ihmistuntemuksen.

Petri on huumorintajuinen, sanojensa mittainen ja rehellinen kuten aito pohojalaanen tapaa olla. Parhaimmillaan mies on työstäessään puuta muotoon kuin muotoon. Työn ulkopuolella aika kuluu eri urheilulajien parissa sekä hänen 12-vuotiaan jalkapalloa harrastavan poikansa kanssa.

Eetu Ruohoniemi

Eetu Ruohoniemi

Talonrakentaja

Eetu on tehnyt Kontiomaalle satunnaisesti hommia jo aiemminkin, mutta keväällä 2016 mies jäi vakituiseksi osaksi porukkaa. Eetu on Peräseinäjoelta lähtöisin, ja valmistunut vuonna 2009 talonrakentajaksi. Tämän jälkeen mies on tehnyt vähän kaikenlaista ja kiertänyt erilaisissa hommissa ympäri Suomea. ”On tullut tehtyä vähän kaikkea aina elementtiasennuksista laudoitushommiin ja uusien talojen rakentamiseen.”

Työssään Eetu pitää eniten siitä, että pääsee tekemään uutta käsillään. ”Aina on yhtä hienoa nähdä kättensä jälki.” Miehen vahvuuksia ovat varmuus omaan työhön sekä aito intohimo ja halu sen tekemiseen. Luonteeltaan mies on reipas, energinen ja ystävällinen persoona, joka suhtautuu elämään positiivisella asenteella. Töiden ulkopuolella aika kuluu mukavasti ystävien kanssa biljardia pelaillen.

Tommi Talvitie

Tommi Talvitie

Rakennusmestari, tarjouslaskija

Alahärmästä kotoisin oleva Tommi aloitti Kontiomaalla syksyllä 2016. Metsätalousinsinööriksi ja rakennusmestariksi opiskellut mies tekee pääsääntöisesti tarjouslaskijan hommia, mutta iso osa työnkuvaa on myös työmaiden suunnittelu ja aikataulutus. Hommia saa tehdä hyvin monipuolisesti – välillä ollaan mukana työmaalla, välillä taas istutaan tietokoneella. ”Tällainen yleismies”, kuvailee Tommi itse työtään.

Opinnoissa käytiin paljon läpi laskentapuolta, erityisesti rakenteiden lujuuslaskelmia ja tarjous- ja määrälaskentaa. Nämä ovatkin Tommin vahvuutena työssään. Näiden lisäksi miehen vahvuuksia on rauhallinen, harkitsevainen luonne. Vapaa-ajallaan Tommi harrastaa golfia ja lumilautailua. Hän myös soittaa kitaraa ja löytyypä mieheltä myös ukulele!

Marko Kallio

Marko Kallio

Talonrakentaja, remonttimies

Markolla on taskussaan kokemusta alalta jo vuosikymmenten ajalta. Alun perin Keravalta kotoisin oleva mies on ehtinyt tehdä jos millaista työtä. Hän on ollut mm. teatterissa näyttämömiehenä, sairaalassa kiinteistönhuollossa ja tehnyt yrittäjänä lämpökuvauksia ja remonttihommia. Kontiomaalla Marko aloitti syksyllä 2016, ja hän tekee monipuolisesti remonttimiehen hommia. ”Mukavaa hommassa on se, että saa tehdä käsillä ja kaikenlaisia hommia – luovuutta ja mielikuvitustaki saa käyttää”!

Haasteista innostuva Marko harkitsee ensin, tekee sitten. Hänelle on tärkeää, että lopputulos on juuri se, mitä asiakas haluaa ja on tilattu. Vapaa-ajallaan Marko huoltaa museorekisterissä olevaa, alkuperäiskuntoista Harley Davidsonia, on kova biljardiharrastaja ja osallistuu poikansa salibandytreeneihin aina kun vain kykenee. Perhe viihtyy ympäri vuoden Lehtimäellä olevalla mökillä.

Noora Rinkineva

Noora Rinkineva

Maalari

Ylihärmästä kotoisin oleva, tuore seinäjokinen Noora on Kontiomaalla maalarina. Noora opiskeli Seinäjoen ammattikoulussa pintakäsittelyalan perustutkinnon, ja valmistui vuonna 2011. Kontiomaalla Noora aloitti syksyllä 2016. Töissä hommana ovat erityisesti pintojen käsittelyt, mutta muutakin tehdään aina tarpeen mukaan. Rälläkkäkin heiluu aika usein! Sopeutuminen Kontiomaan kuvioihin on ollut helppoa – onhan toisella puolella iloinen ja avoin Noora, toisella puolella lauma sosiaalisia, hyviä tyyppejä.

Töiden tekemisessä auttavat myös asiakaspalveluasenne ja halu tuottaa parasta mahdollista jälkeä. Haittaa ei varmasti ole ollut perushärmäläisestä luonteestakaan: ”Mä oon tämmönen pikkusen juro, rehti ja reipas – justiin sen kuulin, joten paikkansahan sen on pidettävä!” Vapaa-ajalla Noora harrastaa monipuolisesti liikuntaa, lajit vaihtelevat aina päivän ja seuran mukaan. Erityismaininnan ansaitsevat juoksu ja akkaporukalla pallopelien pelaaminen. Myös kaverien kanssa tulee puuhattua milloin mitäkin.

Tomi Elo

Tomi Elo

Sisustuskirvesmies

Vuoden 2016 lopussa viralliseksi kontiomaalaiseksi siirtynyt Tomi on tehnyt yrityksessä hommia vuokramiehenä jo pari vuotta. Kokemusta alalta on kertynyt 20 vuotta, välillä myös omalla toiminimellä. Kontiomaalla työt koostuvat pääsääntöisesti pinnoista, kylpyhuoneista ja laatoituksista, mutta sellaista urakkaa ei ole, mihin hän ei tarttuisi. ”Sen verran on tullut näitä hommia tehtyä, että kaikkea osaa tehdä, ja tekemällähän niitä on harjoiteltu!”

Työnsä Tomi tekee kuin itselleen tekisi – kun alusta saakka ottaa aikaa ja tekee huolellisesti, on lopputulos aina hyvä! Kontiomaan huumorintajuiseen porukkaan sulautuminen on sujunut kuin itsestään, tuleehan mies helposti toimeen muiden kanssa ja työkaverit on tunnettu jo pidemmän aikaa. Alun perin Helsingistä kotoisin oleva mies asuu Seinäjoella vaimonsa ja kahden tyttärensä kanssa. Rauhallinen Tomi viettää vapaat viikonloppunsa mielellään luonnossa perheensä kanssa. Kesällä ja syksyllä viuhuu virveli, ja ympäri vuoden rätisevät makkarat nuotiolla.