REFERENSSIT

Referenssit

150 Tyytyväistä asiakasta

Kehut on helppo ottaa vastaan, kun työt tehdään antaumuksella ja aina viimeisen päälle. Tutustu asiakkaidemme kommentteihin jo toteutuneista kohteista.

BSTR

Jämptiä jälkeä

Kontiomaan toiminta on määrätietoista ja jämptiä. Vaikka porukalla on rento ote tekemiseen, aina voi luottaa siihen, että sovitut asiat tulee hyvin hoidetuksi. Siksi heitä on helppo suositella myös eteenpäin. Slogan ”Remontti on iloinen asia” todella sopii firmalle: hyväntuulisten ammattilaisten kanssa on mukava työskennellä.

Tero Luoma, BSTR Luova konttori

ÄÄRELLÄ

Työtä suurella tunteella

Kontiomaa toteutti Juurella-ravintolamme pikkusiskon, Äärellä-ravintolan ilmeen meidän ja arkkitehtimme suunnitelmien mukaisesti. Ravintolaprojekteissa lopputuloksen täytyy todella olla viimeiseen asti hiottu. Äärellä-ravintolan kohdalla kokonaisuus onnistui erinomaisesti – työtä tehtiin suurella tunteella! Kontiomaan työntekijät ovat alansa ammattilaisia, ja Jonin ja Antin kanssa on helppo tehdä töitä. Tulee tunne, että asiakasta kuunnellaan ja asiakassuhteesta halutaan pitää huolta.

Miia Keski-Nikkola, Äärellä

PROPAGANDA

Apu pieniin ja suuriin ongelmiin

Kontiomaan toiminta on tehokasta ja aina asiantuntevaa. Parasta palvelussa on se, että apu löytyy ongelmaan kuin ongelmaan: oli homma iso tai pieni, töihin tartutaan samalla asenteella.

Samuli Korhonen, Propaganda, Seinäjoki

ETAPPI

Yhteistyö toimii

Kontiomaa toteutti Etapissa neuvotteluhuoneen remontin, jossa huoneesta tehtiin viihtyisämpi. Samalla toteutettiin pintaremontti alakerran aulaan ja taukohuoneeseen. Odotuksemme täyttyivät tälläkin kertaa. Kontiomaan pojat ovat toteuttaneet meille muutamia projekteja aiemminkin ja heidän työskentelytapansa sopivat meille.

Parasta yhteistyössä on ollut sen helppous – saimme mitä sovittiin, silloin kun sovittiin ja sillä hinnalla kun sovittiin. Työn aikana ei tarvinnut ”vahtia” työntekoa, vaan sai itse keskittyä olennaiseen. Suosittelen ilman muuta myös muille yrityksille!

Ilkka Letonsaari, Lakeuden Etappi

TIME2MOVE

Luovia ongelmanratkaisijoita

Kontiomaa toteutti meille kokonaisvaltaisen remontin, jossa 400 neliön kellaritila muutettiin valmennuskeskukseksi. Odotukset ylittyivät huimasti ja lopputulos miellytti: valmennuskeskuksesta saatiin toimiva kokonaisuus niin visuaalisesti kuin käytäntöä ajatellen.

Kiitämme poikia etenkin luovuudesta ja ongelmanratkaisutaidoista! Heiltä tuli todella hyviä muutosehdotuksia ja saimme ison avun tiukoissa tilanteissa. Koimme myös, että meitä pidettiin hyvin ajan tasalla koko projektin ajan. Pojat ovat myös jälkeenpäin jeesanneet ja vastailleet kysymyksiimme.

Olemme erittäin tyytyväisiä Kontiomaan ammattitaitoon ja voin suositella heitä muille hyvillä mielin. Pojat ovat ammattitaitoisia ja mukavia persoonia – kaikki mitä on tehty, on ollut priimaa!”

Maija Koskimäki, Time2Move Seinäjoki

PALAVERI

Työnjälki on priimaa

Kontiomaa teki meille sisätilaremontin, jossa Ravintola Palaverin koko sisätilan ilme päivitettiin nykyajan tarpeita vastaavaksi. Odotukset palvelun laadusta täyttyivät: yhteistyö on ollut tosi sujuvaa, yhteydenpito parempaa kuin hyvää ja kyllä se ammattitaito on ollut Kontiomaan suurin vahvuus – työn jälki on ollut loistavaa ja viimeisteltyä. Yhteistyö on ollut myös joustavaa, kaikki on aina pystytty järjestämään.

Ehdottomasti suosittelisin, ja olen jo suositellutkin, muillekin yrityksille Kontiomaan palveluita!

Petri Lepistö, Cafe Bar Palaveri

SEINÄJOEN RENGASKESKUS OY

Toimintatavat olivat aivan mahtavia

Kontiomaan pojat tekivät meille vanneseinän myymälätiloihin. Työn jälki ei pelkästään vastannut odotuksia, vaan se meni reilusti yli. Toimintatavat olivat aivan mahtavia. Heti työn tilauksen jälkeen esim. saimme tekstiviestin missä kerrottiin, minkä nimiset asentajat tulevat paikalle ja koska. Lisäksi asiakkaiden ei tarvinnut hyppiä sotkun ja työkoneiden keskellä, vaan työmaa pidettiin koko ajan siistinä.

Rakentajilla oli myös silmää kokonaisuudelle. He tekivät melko yksinkertaisesta vanneseinästä niin näyttävän kaikkine yksityiskohtineen, että asiakkaat eivät vahtaa pelkästään vanteita, vaan koko seinää. Kokonaisuudessaan voin suositella erittäin lämpimästi Kontiomaan palveluita muillekin. He tekevät työt justiin, eikä sinnepäin!

Timo Lintala, Seinäjoen Rengaskeskus Oy

PERHEKOTI LEPPÄLÄ KY

Asiakasta kuunneltiin ja arvostettiin

Kontiomaa teki meille täysremontin 40-luvun alussa tehtyyn tuparakennukseen, josta muutettiin tupaosuus neuvottelutilaksi ja saunaosuus toimistoksi. Kontiomaan työ on todellakin vastannut odotuksia. Työmiehillä oli ammattitaitoisia ja järkeviä ehdotuksia kohteeseen, johon ei mitään piirustuksia ollut. Etenkin viimeistelyjen osalta tuli miehiltä erittäin hyviä neuvoja ja ideoita, jotka kuitenkin olivat kohtuuhintaisia ja toteutettavissa olemassa olevilla materiaaleilla!

Miehillä oli taito hallussa, ja asiakasta kuunneltiin ja arvostettiin. Jälki on ollut tasaista ja siistiä. Sai huoletta luottaa siihen, että homma hoitui, aikataulut piti ja työn jälki oli viimeisen päälle hyvää.

Projektin tarkoitus oli saada Kohon tupaan uusi henki tuvan historiaa kunnioittaen, ja tämä todellakin onnistui! Suosittelisin ilman muuta Kontiomaata muillekin. Tosi onnistunut oli remontti ja ostaisin, ja ostankin, vielä uudelleen.

Vesa Leppälä, Ammatillinen Perhekoti Leppälä Ky

ILONA

Apu nopeallakin aikataululla

Kontiomaalta käydään korjailemassa ravintolassamme säännöllisesti kaikenlaista. On mahtavaa, että pojat tulevat paikalle tarvittaessa nopeallakin aikataululla. Kaikki hoituu pyydettäessä: timpurin hommat, sähkötyöt, putkimiehen hommat. Ja jälki on hyvää.

Niko Kymäläinen, Viihdemaailma Ilona, Seinäjoki

MYYNNINMAAILMA

Premium-tason tekemistä

Kontiomaan kavereista on pelkästään positiivista sanottavaa. Hyvää ja laadukasta tekemistä nopealla aikataululla. Kaikki meni suunnitelmien mukaan ja lopputulos oli odotusten mukainen. Premium-tason tekemistä.

Mikko Isoniemi, Myynninmaailma

LÄHITAPIOLA

Hyvät miehet, hyvää jälkeä

Remonttimme toteutui suunnitelmien ja aikataulun mukaisesti ja lopputuloksesta tuli erinomainen. Hyvät miehet tekivät hyvää jälkeä. Yksinkertaisesti sanottuna: suosittelen!

Markus Niemelä, LähiTapiola

JUKU

Joustavaa tekemistä

Kontiomaa toteutti ravintolamme laajennuksen ja kesäterassin, ja lopputuloksesta tulikin upea. Projektin aikana eteen tulleet rakenteelliset ongelmat ratkaistiin ja töitä tehtiin joustavasti vaikka yömyöhään, jos työvaihe sitä vaati. Työn jälki on hyvää ja huolella tehtyä.

Juhani Rahko, Juku

RYTMIKORJAAMO, KLUBI

Iloista asiakaspalvelua

Kontiomaa toteutti Rytmikorjaamon Klubin uudistuksen. Palvelu on iloista ja asiallista – tulee fiilis, että asiakasta kuunnellaan ja toiveisiin reagoidaan. Jälki on hyvää ja siistiä, ja kaiken lisäksi sovitusta pidetään kiinni.

Marko Kivelä, Selmu ry

MARTTILAN TALLI

Taattua laatua

Olen käyttänyt Kontiomaan palveluita aiemminkin, ja tuttuun tapaan työt hoituivat jälleen moitteetta. Koska Marttilan Talli on joka arkipäivä avoinna oleva lounasravintola, olennaista oli se, että töiden toteutus suunniteltiin ja aikataulutettiin huolellisesti. Ehtonamme nimittäin oli, että ravintolaa ei suljeta päiväksikään, eli lounas oli oltava tarjolla normaalisti remontista huolimatta. Ja tuossa tavoitteessa pysyttiin. Kontiomaan vahvuus, sovitussa aikataulussa pysyminen ja hyvä töiden suunnittelu, mahdollisti lounasarjen pyörittämisen remontin keskellä, vieläpä siten, että asiakkaistamme moni ei huomannut remontin olevan käynnissä. Välillä vain seinien värit olivat yhtäkkiä vaihtuneet tai ravintolaamme oli ilmestynyt jopa kokonaan uutta seinää.

Mika Mäntykoski, Ravintola Marttilan Talli Oy