Tilasi puhukoon puolestaan

Toimitila­remontti

Ensivaikutelman voi tehdä vain kerran – näyttävillä ja toimivilla toimistotiloilla se onnistuu taatusti! Toteutamme yrityksille erilaiset toimitilaremontit, kuten pintaremontit, laatoitustyöt, saneeraukset, maalaustyöt, ikkunoiden ja ovien uusimisen, tasoitetyöt sekä purkutyöt.

Voit luottaa siihen, että työmme jäljessä näkyy aina ammattitaito, tarkkuus ja laatu. Emme jätä romuja lojumaan vaan varmistamme siistin lopputuloksen. Tarjoamme yksilölliset paketit liiketilojen ehostamiseksi aina kylpyhuonetta ja keittiötiloja myöten! Sisustussuunnittelijamme avulla homma hoidetaan tyylillä.

Soita meille ja kysy rohkeasti lisää toimitilaremonteista!

045 125 9080

”Luovia ongelmanratkaisijoita”

Kontiomaa toteutti meille kokonaisvaltaisen remontin, jossa 400 neliön kellaritila muutettiin valmennuskeskukseksi. Odotukset ylittyivät huimasti ja lopputulos miellytti: valmennuskeskuksesta saatiin toimiva kokonaisuus niin visuaalisesti kuin käytäntöä ajatellen.

Kiitämme poikia etenkin luovuudesta ja ongelmanratkaisutaidoista! Heiltä tuli todella hyviä muutosehdotuksia ja saimme ison avun tiukoissa tilanteissa. Koimme myös, että meitä pidettiin hyvin ajantasalla koko projektin ajan. Pojat ovat myös jälkeenpäin jeesanneet ja vastailleet kysymyksiimme.

Olemme erittäin tyytyväisiä Kontiomaan ammattitaitoon ja voin suositella heitä muille hyvillä mielin. Pojat ovat ammattitaitoisia ja mukavia persoonia – kaikki mitä on tehty on ollut priimaa!”

– Maija Koskimäki, Time2Move Seinäjoki

”Yhteistyö toimii”

Kontiomaa toteutti Etapissa neuvotteluhuoneen remontin, jossa huoneesta tehtiin viihtyisämpi. Samalla toteutettiin pintaremontti alakerran aulaan ja taukohuoneeseen. Odotuksemme täyttyivät tälläkin kertaa. Kontiomaan pojat ovat toteuttaneet meille muutamia projekteja aiemminkin ja heidän työskentelytapansa sopivat meille.

Parasta yhteistyössä on ollut sen helppous saimme mitä sovittiin, silloin kun sovittiin ja sillä hinnalla kun sovittiin. Työn aikana ei tarvinnut ”vahtia” työntekoa, vaan sai itse keskittyä olennaiseen. Suosittelen ilman muuta myös muille yrityksille!

– Ilkka Letonsaari, Lakeuden Etappi

”Työnjälki on priimaa”

Kontiomaa teki meille sisätilaremontin, jossa Ravintola Palaverin koko sisätilan ilme päivitettiin nykyajan tarpeita vastaavaksi. Odotukset palvelun laadusta täyttyivät: yhteistyö on ollut tosi sujuvaa, yhteydenpito parempaa kuin hyvää ja kyllä se ammattitaito on ollut Kontiomaan suurin vahvuus – työn jälki on ollut loistavaa ja viimeisteltyä. Yhteistyö on ollut myös joustavaa, kaikki on aina pystytty järjestämään.

Ehdottomasti suosittelisin, ja olen jo suositellutkin, muillekin yrityksille Kontiomaan palveluita!

– Petri Lepistö, Cafe Bar Palaveri

”Toimintatavat olivat aivan mahtavia”

Kontiomaan pojat tekivät meille vanneseinän myymälätiloihin. Työn jälki ei pelkästään vastannut odotuksia, vaan se meni reilusti yli. Toimintatavat olivat aivan mahtavia. Heti työn tilauksen jälkeen esim. saimme tekstiviestin missä kerrottiin, minkä nimiset asentajat tulevat paikalle ja koska. Lisäksi asiakkaiden ei tarvinnut hyppiä sotkun ja työkoneiden keskellä, vaan työmaa pidettiin koko ajan siistinä.

Rakentajilla oli myös silmää kokonaisuudelle. He tekivät melko yksinkertaisesta vanneseinästä niin näyttävän kaikkine yksityiskohtineen, että asiakkaat eivät vahtaa pelkästään vanteita, vaan koko seinää. Kokonaisuudessaan voin suositella erittäin lämpimästi Kontiomaan palveluita muillekin. He tekevät työt justiin, eikä sinnepäin!

– Timo Lintala, Seinäjoen Rengaskeskus Oy

”Asiakasta kuunneltiin ja arvostettiin”

”Kontiomaa teki meille täysremontin 40-luvun alussa tehtyyn tuparakennukseen, josta muutettiin tupaosuus neuvottelutilaksi ja saunaosuus toimistoksi. Kontiomaan työ on todellakin vastannut odotuksia. Työmiehillä oli ammattitaitoisia ja järkeviä ehdotuksia kohteeseen, johon ei mitään piirustuksia ollut. Etenkin viimeistelyjen osalta tuli miehiltä erittäin hyviä neuvoja ja ideoita, jotka kuitenkin olivat kohtuuhintaisia ja toteutettavissa olemassa olevilla materiaaleilla!

Miehillä oli taito hallussa, ja asiakasta kuunneltiin ja arvostettiin. Jälki on ollut tasaista ja siistiä. Sai huoletta luottaa siihen, että homma hoitui, aikataulut piti ja työn jälki oli viimeisen päälle hyvää.

Projektin tarkoitus oli saada Kohon tupaan uusi henki tuvan historiaa kunnioittaen, ja tämä todellakin onnistui! Suosittelisin ilman muuta Kontiomaata muillekin. Tosi onnistunut oli remontti ja ostaisin, ja ostankin, vielä uudelleen. ”

– Vesa Leppälä, Ammatillinen Perhekoti Leppälä Ky