Ei mitään
tavallista talkkarointia

Talkkaripalvelut

Talonmiespalveluun sisältyvät perusteelliset taloyhtiöiden ja liikekiinteistöjen ylläpitopalvelut ja kiinteistöhuolto. Liiketilojen ja taloyhtiöiden ylläpitotöihin sisältyvät esimerkiksi maalaus, listojen vaihtaminen ja ovien sekä ikkunoiden tiivistäminen ja säätäminen. Huolto- ja korjaustöihin sen sijaan lukeutuvat pinta- ja putkiremontit, sähkötyöt, laatoitukset, patterien ilmaus, kalusteiden huolto ja kasaus sekä tapettien korjaus.

Työssämme tärkeimpiä arvojamme ovat ammattitaito, laatu, tarkkuus ja viimeistely. Unohda murheet ja keskity olennaiseen, meidän talkkarimme kyllä hoitavat homman kuin homman!

Ota puhelin käteen ja soita, niin kerromme lisää talonmiespalveluista!

045 125 9080

”Kontiomaalla lupaukset pitävät!”

Kontiomaa on toteuttanut meille talkkarointi- ja ylläpitohommia. He ovat korjanneet vanhaa ravintolaa ja homma on toiminut tähän asti hyvin – remppa ja yhteistyö jatkuvat yhä. Olemme olleet tyytyväisiä, sillä tulokset ovat olleet sitä mitä odotimmekin.

Kontiomaalla lupaukset pitävät, mikä heidän toiminnassaan onkin parasta. Aikataulussa pysytään, työn jälki on laadukasta ja yhteydenpito sujuu hyvin. Voin suositella kyllä muillekin yrityksille!

– Petri Kainulainen, Restamax Oy