Tyyliä tiloihin

Sisustus­suunnittelu

Oikeanlaisella sisustuksella saa ihmeitä aikaan. Sisustussuunnittelun avulla sinun ei tarvitse taistella erilaisten vaihtoehtojen välillä, vaan kokeneet sisustussuunnittelijamme auttavat sinua toimitilan tai kodin sisustuksen suunnittelussa. Heidän avullaan kodin tai liiketilan pinnat, tekstiilit, valaistus ja pienetkin yksityiskohdat saadaan sointumaan yhteen ja vastaamaan mieltymyksiäsi.

Mitä aikaisemmin sisustamisen arvioi remontissa, sitä enemmän tilasta saa irti ja toiveesi ovat helpompia toteuttaa. Soittele, niin kerromme lisää sisustussuunnittelusta!

045 125 9080

”Pojilta löytyy mielettömän hienoja ideoita”

Kontiomaan pojat tekivät meidän ravintolalle remontin. Tavoitteena oli saada hyvännäköinen ja toimiva ravintola ja tässä kyllä onnistuttiin. Yhteistyö oli erittäin sujuvaa. Oli hienoa, että työtä ei tavallaan tehty tarkkojen piirustusten mukaan, vaan oli vapaat kädet puolin ja toisin ideoimiseen ja asioiden toteuttamiseen.

Työn jälki oli sitä mitä pitikin, kommunikointi hyvää ja pojat ammattimaisia tekijöitä. Parhaimpia puolia olivat yhteistyön helppous sekä se, että pojilta löytyi aivan mielettömän hienoja ideoita ja ratkaisuja eri ongelmakohtiin. Tiivistetysti: projekti todellakin sujui moitteettoman hienosti, jälki erinomaista ja kaverit idearikkaita. Suosittelisin kyllä muillekin!”

– Vesa Lembacka, Rytmikorjaamo

”Työt tehdään hyvässä hengessä”

Taideyliopiston Sibelius-Akatemian yksikkö Seinäjoella otti Kontiomaan remonttiavukseen. Kontiomaa toteutti popup-henkisen kahvila-ravintolan, Taideyliopiston kuppilan, rakennus- ja remontointityöt. Projektiin tarvittiin osaava asiantuntija toteuttamaan tiukalla aikataululla sisustussuunnittelijan laatima remonttisuunnitelma.

Kontiomaa hoiti hommat sovitusti ja työn jälki oli jopa odotettua parempaa – kaikki oli tehty perusteellisesti, ammattitaitoisesti ja aikataulussa pysyttiin kuten oli sovittukin. Projektissamme oli mukana monta tahoa. Vaikka en itse ollut aktiivisesti yhteydessä Kontiomaan poikiin, tapaamisissa kommunikointi sujui hyvin ja mukavassa hengessä.

Kontiomaassa on parasta se, että työt tehdään hyvässä hengessä ja tilaajan kanssa puhutaan samaa kieltä. Suosittelisin heitä kyllä muillekin yrityksille!”

– Piia Kleemola-Välimäki, Yliopiston Kuppila

”Homma meni niinkuin elokuvissa”

Kontiomaa päivitti taloni pintamateriaaleja. Yhteistyö lähti sisustussuunnittelijan tekemästä suunnitelmasta, jossa määriteltiin tarvittavat materiaalit. Tämän jälkeen Kontiomaa oli toteuttavana osapuolena. Tavoitteisiin päästiin todella hyvin – työn jälki oli juuri sitä mitä pitikin. Odotukset olivat korkealla, mutta jälkikin oli sen mukaista! Aikatauluissa pysyttiin ja logistiikkaratkaisut toimivat, homma meni kuin elokuvissa!

Tähän vaikutti varmasti se, että Kontiomaa teki selkeät suunnitelmat: koko ajan oli tiedossa mitä halutaan sekä milloin ja miten ne toteutetaan. Kaikki täsmäsi, kokonaisuus oli kunnossa ja yllätyksiltä vältyttiin. Kontiomaalla on selkeästi työkalut, osaaminen ja asenne kohdillaan. Jälki kyllä kertoo tekijästä ja tämän ammattitaidosta. Suosittelisin kyllä muillekin!”

– Tarmo Rintala, Atexor Oy