Asennetaan rima korkealle

Facelift-remontti

Facelift-remontti viittaa nimensä mukaisesti kotisi pintaremonttiin, mikä voi olla esimerkiksi pintojen ja kalusteiden uusiminen ja yksityiskohtien huolittelu: kotisi ilmeen kokonaisvaltainen päivittäminen! Se voi tarkoittaa vaikkapa seinien tai lattioiden maalausta, pintamateriaalien uusimista tai uusien, kodin kokonaisvaikutelmaan sopivien kalusteiden hankkimista.

Meiltä löytyy myös osaava sisustussuunnittelija, joka voi olla mukana projektissa huolehtimassa yksityiskohdista kuten kodin värimaailmasta, materiaaleista ja yksityiskohtaisista esinevalinnoista.

Soita meille, niin kerromme tarkemmin Facelift-remontista!

045 125 9080

”Hinta-laatusuhde on kohdillaan!”

Kontiomaa toteutti toimistomme ilmeuudistuksen maalausurakan yhteydessä. Odotuksemme yhteistyöstä täyttyivät ja toteutus vastasi hyvin suunnitelmia. Yhteydenpito ja tapaamiset olivat nasevia ja ammattimaisia. Yhteistyö oli myös ”huomaamatonta” – pojat työskentelivät samaan aikaan kun toimistomme oli avoinna.

Parasta Kontiomaassa on nopea ja ammattimainen toiminta sekä neuvokkuus. Suunnittelijan laatimat kuvat edellyttivät erityisosaamista ja Kontiomaan pojat löysivät oikean tekijän nopeasti vaikka tehtävä tulikin heille yllätyksenä. Suositten Kontiomaata muillekin! He ovat mukavia ja välittömiä kavereita, joiden työssä hinta-laatusuhde on kohdillaan.

– Riitta Ulvinen, PwC Tilintarkastusyhteisö