Avaimet käteen -remontti

Avaimet käteen -remontti

Anna meidän tehdä kaikki puolestasi! Avaimet käteen -remontti antaa sinulle mahdollisuuden makoilla huoletta telkkarin ääressä sillä välin, kun me pidämme huolta likaisesta työstä. Kyseessä on täyden palvelun remontti: remontoimme talosi tai toimitilasi ammattitaidolla tarpeen mukaan aina lattiasta kattoon asti! Meiltä löytyy myös osaava sisustussuunnittelija, joka huolehtii siitä että lopputulos rakentuu käytännöllisten ratkaisujen ympärille ja myös näyttää upealta.

Ota rohkeasti puhelin käteen ja soita, niin kerromme lisää!

045 125 9080

“Vain paras kelpaa”

”Kontiomaan pojat remppasivat kämppäni uusiksi lattiasta kattoon asti. Valitsin heidät, koska tiesin tekijät ja pystyin luottamaan, ettei tule mitään yllätyksiä. Työn jälki on mitä pitikin ja minä kun olen tällainen perfektionisti niin vain paras kelpaa! Kaikki kylässä käyneet ovat kehuneet remontin tulosta. Kun projektin edetessä tuli uusia vaiheita, niistä infottiin ja kysyttiin mielipidettä ennen kuin toimittiin. Homma siis pelasi, eikä sooloiltu mitään.

Pojat ovat ammattilaisia, joilta sai kullekin tilanteelle parhaiten sopivan ratkaisun. Suosittelisin, ja olenkin jo suositellut Kontiomaan palveluita muillekin. Kaverini teetti saunarempan Kontiomaalla nähtyään minun saunani. Myös siskon kanssa heillä on jotain projektia suunnitteilla ja itsellä taitaa sitten ensi kesänä olla vuorossa terassiremppa!

Aki Harju
Seinäjoki