Uusia ratkaisuja
vanhoille ongelmille.

Asiakaslähtöiset remonttipalvelut ammattitaidolla

Tarjoamme asiakkaillemme laajat remontti-, talonmies- ja sisustuspalvelut vuosikymmenten kokemuksella. Olipa kyseessä sitten kevyt ilmeen päivittäminen toimistolla tai yläkerran täysremontti kotona, jokainen projekti suunnitellaan tapauskohtaisesti yhdessä asiakkaan kanssa ja toteutus hoidetaan kovalla ammattitaidolla ja hymy huulilla!

Suosimme materiaalivalinnoissa kotimaisuutta, laatua, kestävyyttä ja ekologisuutta. Asiakkaalla on halutessaan myös mahdollisuus hankkia materiaalit itse – me hoidamme kokoamisen ja asennuksen. Laaja kumppaniverkostomme Etelä-Pohjanmaalla mahdollistaa asiakkaidemme täydellisen palvelemisen.  Työmme jäljessä näkyvät laatu ja viimeistelyn jalo taito.

Tutustu palveluihimme alla tarkemmin!

 

Toteuta remonttiunelmasi Joustorahoituksella!

Kontiomaa tarjoaa asiakkailleen mahdollisuuden notkean Joustorahoituksen käyttöön, mikä tekee haaveilusta entistä herkullisempaa. Nordean vuosimaksuttomalla ja vaivattomalla rahoituksella saat käyttöösi asiantuntijapalvelumme helposti ja nopeasti.

Joustorahoituksella rahoitetaan myös isommat haaveet, sillä luottosumma joustaa 1 700 eurosta aina 25 000 euroon saakka. Et tarvitse käsirahaa, takaajia tai vakuuksia. Takaisinmaksuajan ja kuukausierän päätät sinä itse – me hoidamme loput. Ota yhteyttä, niin kerromme lisää joustavasta rahoitusmahdollisuudesta!