Kylpyhuone

Kylpyhuoneremontti

Onko toiveissasi uusi upea kotikylpylä vai toivotko pientä ehostusta nykyiseen? Olemme apunasi aina suunnittelusta alkaen ja hoidamme koko remontin loppusiivoukseen saakka.

 

Kysy tarjous kylpyhuoneremontista ›

Unelmiesi kylpyhuone

Kylpyhuone on kodin tärkeimpiä ja käytetyimpiä tiloja. Kylpyhuoneen tulee olla toimiva ja kestää arjen kulutusta – kaikki tämä turvallisessa ympäristössä asukkailleen.

 

Yksityiskohdilla sekä oikeilla tuotteilla ja materiaalivalinnoilla luomme tiloja, jotka miellyttävät myös silmää. Remontoimme kaikenkokoiset kylpyhuoneet toiveidesi mukaan – uudistaen tai kunnioittaen vanhaa.

 

Huolehdimme kaikista työvaiheista aina yksityiskohtaisen suunnitelman tekemisestä kylpytilojen laadukkaaseen viimeistelyyn.

 

Kylpyhuoneremonttien lisäksi toteutamme tietysti myös wc-remontit, sijaitsi wc sitten kylpyhuoneen yhteydessä tai erillisenä kuivatilana. Lisäksi jos kylpyhuoneen yhteydessä on remonttia kaipaava sauna, teknisistä syistä on fiksua tehdä saunaremontti samanaikaisesti pesuhuoneremontin kanssa.

"Kontiomaa muutti kaiken toimivaksi"

Vanhasta tuli entistä ehompi. Suunnittelun aikana saimme uusia ideoita kylpyhuoneen pohjaratkaisuun – nämä ideat muuttivatkin kaiken toimivaksi.

Näin sen olisi pitänyt olla jo alusta asti.

Remontti tulossa?

Ota yhteyttä ja kysy tarjous!

Mainostoimisto Semio Webio julkaisujärjestelmä

Vesieristeet kaupan päälle saneerauskohteisiin