Kontiomaa

Kontiomaa

 

Remontti on iloinen asia.

Asiakaslähtöiset remonttipalvelut ammattitaidolla

Käsityötaitoja ja perinteitä kunnioittaen kaikki mitä teemme, teemme kuin itselle. Tämä näkyy niin yksityiskohdissa kuin asiakastyytyväisyydessä. Onnellinen asiakas ei ole myytti, vaan paras käyntikorttimme.

 

Työmme on valmis vasta, kun asiakkaamme ovat siihen tyytyväisiä. Uskommekin, että hyvä rehellinen työ ja terveet arvot maan perivät. Kaikkiruokaisuus kohteiden suhteen on valttimme – perinteisestä aina uusiin ja moderneihin ratkaisuihin, kodeista liiketiloihin, asiakkaalle vaivattomasti ja turvallisesti.

 

Toimimme Seinäjoella ja sen lähikunnissa ja tarjoamme monipuolisesti remontointipalveluita niin yksityisasiakkaille kuin yrityksille. Kotimaisuus, ekologisuus ja jatkuva työmme kehittäminen ovat yrityksemme arkea – päivittäin.

 

Remontointi on iloinen asia.

 

t. Kontiomaan porukka

 

Remontti Kontiomaan tapaan

Vaivaton remontti, jonka lopputulos vastaa odotuksiasi? Näin se onnistuu:

 

1. Kuuntelemme toiveitasi. Jokainen asukas on yksilö, jonka mieltymyksiä ja tarpeita kodin ratkaisujen täytyy heijastaa. Luomme kanssasi suunnitelman tilasta, jonka ulkonäkö säväyttää ja pohjaratkaisu toimii.

 

2. Panostamme selkeään kommunikaatioon. Jotta remontti sujuisi mahdollisimman ennustettavasti ja sujuvasti, saat meiltä aina tarkasti eritellyn tarjouksen, selkeän aikataulun ja tarpeelliset tilannepäivitykset. Projektinjohto on tavoitettavissa, kun sinulla on kysymyksiä.

 

3. Kunnioitamme kotiasi ja arkeasi. Ennen remontin aloittamista suojaamme tilat huolellisesti remonttipölyltä ja muulta lialta. Pölyisimmän vaiheen eli purkuvaiheen aikana käytämme koneellista pölynpoistoa, jotta lika ei leviä muualle asuntoon. Ja päivän päätteeksi korjaamme aina jälkemme.

 

4. Tarjoamme kaikki tarvitsemasi palvelut. Autamme remontin joka vaiheessa suunnittelusta siivoukseen. Hoidamme tarvittaessa siis myös asbestikartoituksen ja asbestipurun, vesieristyskartoitukset, sähkö- ja putkityöt jne.

 

5. Rakennamme vain terveelle pohjalle. Purkukatselmuksen aikana tarkistamme rakenteet huolellisesti ja teemme kosteusmittaukset. Rakenteisiin tehdään tarvittavat korjaukset aina ennen uuden rakentamista.

 

6. Huolellisuus on ylpeydenaiheemme. Tämä pätee remontin kaikkiin vaiheisiin pohjatöistä kalusteasennuksiin ja laatoituksiin. Siksi voit olla varma, että meidän lähdettyämme kotisi on siisti ja remontin lopputulos nostaa hymyn anopinkin huulille!

 

 

Mainostoimisto Semio Webio julkaisujärjestelmä

Vesieristeet kaupan päälle saneerauskohteisiin